• Installatiebedrijf Frank B.V.

    Prins Bernhardstraat 8

    6576 BB te Ooij

    T 024-6633100

    E info@frankbv.nl

    Email Ons

DIENSTEN

Frank BV Installatietechniek verricht werkzaamheden aan technische installaties in woningen, kantoren en utiliteit. Daarnaast verrichten wij onderhoudswerkzaamheden aan technische installaties en een vaste service en onderhoudsdienst. Ook zijn wij gespecialiseerd in dak en zinkwerk. In hoofdzaak verrichten wij onderstaande werkzaamheden voor u:

 

Verwarming

 

Het ontwerpen, leveren en monteren  van centrale verwarmingsinstallaties. Het vervangen van centrale verwarmingstoestellen en warmwatervoorzieningen. Het vervangen, repareren van cv-leidingen en rookgasafvoeren. Het vervangen of bijplaatsen van (decor) radiatoren. Aanpassen van cv-installaties bij verbouw en renovaties.

 

Meet en regeltechniek

 

Wij  ontwerpen, en verzorgen de engineering, montage en in bedrijf stellen van uw regelinstallaties.
Meet- en regeltechniek is onmisbaar voor het goed laten functioneren van een klimaatinstallatie. Het is de stille kracht achter de werktuigbouwkundige installatie en haar bedrijfszekerheid. Wij beseffen als geen ander hoe belangrijk de regeltechniek is, wij hebben daarom gespecialiseerde meet- en regeltechnici in dienst die adequaat en oplossingsgericht handelen.

 

Duurzame oplossingen

 

Wij bieden onze klanten kwalitatieve, duurzame en betrouwbare verwarmingssystemen voor verwarming, koeling en warm water die u thuis het beste comfort bieden. Ook voor de toepassing van zonnepanelen en zonnecollectoren kunnen wij u adviseren en voor het leveren en monteren van uw duurzame installaties zorg dragen.

 

Service en onderhoud aan technische installaties

Waarom is goed onderhoud zo belangrijk? Bijna de helft van alle huishoudens in Nederland heeft nog geen service- en/of onderhoudscontract voor de cv-ketel. Slecht onderhouden toestellen kunnen gevaarlijke situaties met zich meebrengen. Ook functioneren deze toestellen minder goed, waardoor storingen kunnen optreden die kosten en ongemak meebrengen. Bovendien verbruiken cv-ketels die niet goed worden onderhouden vaak onnodig veel energie. Het is daarom aan te raden uw cv-ketel goed te laten onderhouden. Het afsluiten van een service- en onderhoudscontract verzekert u van regelmatige controle en onderhoud van het toestel. Met een onderhoudscontract zit u bovendien safe als het gaat om uw verzekering. En als zich onverhoopt een probleem voordoet, wordt u snel geholpen.

 

Ventilatie en luchtbehandeling

Waarom ventileren?Een gezond binnenmilieu is belangrijk om gezondheidsklachten te voorkomen. De kwaliteit van het binnenmilieu wordt bepaald door de staat van de woning en het bewonersgedrag. U heeft een gezond binnenmilieu als de lucht schoon en niet te vochtig is en de temperatuur aangenaam is.
Allemaal voor de hand liggend en bij iedereen bekend maar toch neemt het aantal mensen met klachten aan de luchtwegen (astma, bronchitis, longemfyseem en dergelijke) alleen maar toe.
Als gevolg van de oliecrisis in de jaren zeventig en de sterk stijgende energieprijzen worden de huizen steeds beter geïsoleerd en zijn de meeste kieren en tochtgaten wel dichtgestopt waardoor de natuurlijke ventilatie van de woning sterk is verminderd.  Een andere vorm van ventilatie is dus noodzakelijk.

 

Lucht koel en warmtepomptechniek

 

Zonnepanelen en zonnecollectoren

 

Drinkwaterinstallaties

 

Gasinstallaties

 

Riool en afvoertechniek

 

Sanitair

 

Lekdetectie

 

Platte daken, pannen daken

 

Zinken goten en hemelwaterafvoeren