Prins Bernhardstraat 8 6576 BB te Ooij 024-6633100

Installatietechniek

Installatiebedrijven zijn bedrijven die cv-ketels installeren en onderhouden en alles weten van duurzame energie, zoals zonnepanelen. Maar ook sanitair-specialisten en bedrijven die beveiligingsinstallaties in woonhuizen en gebouwen aanleggen. In hoofdzaak betreft het de hieronder genoemde kennisgebieden.

Learn More

Duurzame Oplossingen

Er gaat geen dag meer voorbij of u wordt wel herinnerd aan de duurzame ontwikkelingen en innovaties waarmee wij maken hebben of krijgen. Het is gewoonweg nodig en we komen er niet meer onderuit. Wij moeten allemaal een bijdrage leveren om ervoor te zorgen dat wij, maar vooral onze toekomstige generaties ook kunnen genieten van een schone en gezonde aarde. Verduurzaming levert geen geld op, maar een schone gezonde wereld is goud waard. 

Learn More

Service en onderhoud

Om de veiligheid en levensduur van uw kostbare installaties optimaal te houden, bereikt u alleen als regelmatig zorg aan uw installaties besteedt. Goed onderhoud en goede service is belangrijk, maar wel door gekwalificeerde onderhoud- en servicemonteurs die de juiste kennis en met de juiste gereedschappen en meetinstrumenten uw installaties onderhouden en service verlenen.

Learn More

Loodgieterswerken

Er zijn maar weinig beroepen die zo lang hun betekenis houden als de loodgieter. De loodgieter was ooit een alleskunner voor alles waar leidingen aan gekoppeld waren. In die zin is er niet veel meer veranderd, alleen dat de moderne loodgieter naast alle kennis en kunde ook beschikt over de meeste geavanceerde gereedschappen en apparatuur om u te helpen met het oplossen van vele ongemakken.

Learn More

Comfort en Zorg installateur

Hoe wilt u in de toekomst wonen? In uw eigen woning en vertrouwde sociale omgeving? Prettig en comfortabel met alle noodzakelijke voorzieningen binnen handbereik? Comfort en veiligheid in huis verhogen de kwaliteit van uw leven. Comfortinstallateur Frank BV kan dit voor u verzorgen.

Learn More

Dak en Zinkwerk

Frank BV is gespecialiseerd in het aanbrengen van dakbedekkingen. Dit kunnen wij voor zowel platte daken als voor hellende daken, dakpannen, nieuw en bestaand. Maar wij kunnen veel meer. Zo kunnen wij u ook van dienst zijn bij dak gerelateerde werkzaamheden.

Learn More