Prins Bernhardstraat 8 6576 BB te Ooij 024-6633100

Dak en Zinkwerk

Frank BV is gespecialiseerd in het aanbrengen van dakbedekkingen. Dit kunnen wij voor zowel platte daken als voor hellende daken, dakpannen, nieuw en bestaand. Maar wij kunnen veel meer. Zo kunnen wij u ook van dienst zijn bij dak gerelateerde werkzaamheden.

Een dak boven je hoofd is belangrijk. De betekenis hiervan gaat weliswaar dieper maar het begint met een dak boven je hoofd. Over daken ga ik het met u hebben. Waarom is ons dak zo belangrijk. Het dak staat synoniem voor uw woning. Ik hoef u niet uit te leggen hoe uw huis er na een jaar uit zou zien als er geen dak op zou zitten. Daken komen in alle vormen, materialen en stijlen voor. Je heb gewone daken, mooie daken, speciale daken en kunstwerken. Onze dakdekker kan u er alles over vertellen.
Daken moeten zorgvuldig worden aangebracht. Een niet goed aangebracht dak leidt tot problemen. Een goed aangebracht dak is niet duurder maar vraagt om de juiste kennis. Een dak staat niet op zich en vormt een geheel met de woning. Onze dakdekkers beschikken dan ook over de relevante bouwkundige kennis. Vaak worden schades ten gevolge van het onjuist aanbrengen van daken, constructies en dakbedekkingen pas laat zichtbaar wat niet bijdraagt tot lagere herstelkosten!

 

Dakdekker Rijk van Nijmegen

 

Frank BV is gespecialiseerd in het aanbrengen van dakbedekkingen. Dit kunnen wij voor zowel platte daken als voor hellende daken, dakpannen, nieuw en bestaand. Maar wij kunnen veel meer. Zo kunnen wij u ook van dienst zijn bij dak gerelateerde werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van lichtkoepels en dakramen, het isoleren van uw dak, het aanbrengen van hemelwaterafvoeren, reparaties en onderhoud van uw dak.